Hønsefond

Tip: stop madspild i storkøkkenet – kog en hønsefond på dine køkkenrester

Storkøkkenets flydende grundstof, hønsefond, bliver mere værdifuld, hvis du koger den på de rester skraldespanden alt for ofte bliver fodret med. Der er både penge at spare og miljøet vil takke dig for at udnytte alle de gode ressourcer der normalt ville gå til spilde. Du kan ovenikøbet stemple fonden med økomærket, hvis du anvender Chefs Club® økologiske suppehøne.

 

Hønsefond

En basisfond der er en fantastisk smagsgiver til supper, sovs, simremad, risotto osv. Anvend de grøntsagsrester og urter du har tilovers og kog dem i rigeligt vand sammen med Chefs Club® økologiske suppehøne i mindst 3 timer. Så får du en stærk smagsgivende fond du kan have stående i din ”smagsværktøjskasse” på lager. Du kan fryse det i tilpassede portioner, lige til at anvende år du får brug for det. Eller du kan have det stående på køl, hvis du har planer om at bruge det med det samme. Kødet på skroget kan du pille fra og anvende til fx klassiske tarteletter eller som suppefyld.

Chefs Club® økologiske suppe høne er udviklet på baggrund af denne ideologi og vi mener at det kan smages helt ind til benet.

www.chefsclub.dk