Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Derfor skal du sætte vinger på menuen
4.04.2019 Wings

Kyllingevinger er mere end bare sprødt skind, saftigt kød og en dejlig smag.

Kyllingebryst i fad med æbler, jordskokker og frisk pasta
21.03.2019 Opskrifter

Fadretter er en god måde at lave mad på, hvis man skal servere for mange gæster.

Inspiration til børnebuffeten: 4 nemme opskrifter til børn
21.03.2019 Opskrifter

Børn og buffeter går hånd i hånd. Uanset om det er på restauranter, i skolekantinen eller til konfirmationer, fødselsdage og sommerfester. Men ofte spises mange børn af med de samme slags retter. De...

Confiteret majslår med selleri og “dansk” humus
21.03.2019 Opskrifter

Confiteret fugl er noget af det mest smagfulde og møre, der findes. Men det er ikke alle, der har tiden til at confitere fra bunden. Og det er heller ikke alle, som gider stå med rengøringen bagefter.

Kyllingebryst Supreme med honning & BBQ-marinade og knuste kartofler
21.03.2019 Opskrifter

Kylling supreme anses af mange som en lidt ekstravagant udskæring. Og i tidens løb har denne råvare også været forbundet med både luksushoteller og dyre flyrejser. Det bevarede vingeben og det sprøde...

Populære kyllingeprodukter – opdrættet uden brug af antibiotika
21.03.2019 Produktnyheder

Er du blevet spurgt, om dine retter er fri for antibotika? 

En økologisk spiseoplevelse ud over det sædvanlige
21.03.2019 Produktnyheder

Du kender nok ikke producenten bag vores nye økologiske berberiandebryster og -andelår.

Pift din salatbar op med sund og smagfuld kylling
21.03.2019 Tips & Råd

Der er sjældent så lang kø til salatbaren, som når et nyt år skydes i gang. Derfor kan det være en god idé at pifte salatbaren lidt op, så de mange sundhedsbevidste forbrugere vælger dit køkken.

Opdrættet uden antibiotika – få svar på dine spørgsmål her
21.03.2019 Viden

Er du i tvivl om, hvad opdrættet uden antibiotika helt præcist betyder? Og kunne du godt bruge en forklaring på, hvorfor antibiotika overhovedet er et problem?

Vi har fundet en helt særlig kyllingekebab til dig!
21.03.2019 Produktnyheder

De fleste kan godt lide en god kebab. Men på grund af den stigende miljøbekymring blandt forbrugerne er der risiko for, at flere fravælger kebab lavet på okse og lam på grund af disse kødtypers store...