Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Enighed i køkkenerne: Disse hele kyllinger er bedst

Vi har tidligere skrevet om fordelene ved at bruge hele kyllinger, og de mange måltider du kan få ud af en hel kylling. Men hvilken kylling skal du vælge, hvis du gerne vil anvende hele kyllinger i dit køkken?

Et godt bud er de hele kyllinger fra Chefs Club, som ifølge vores kunder er det bedste produkt på markedet!

Altid samme kvalitet

“Chef Clubs hele kylling er super fast og meget kødfuld. Og så har den en god og kraftig smag. Derudover er den nem at håndtere, og der er ikke noget at skære af og ingen indmadsrester. Den behøver slet ikke at være fersk, når kvaliteten er så god og produktet er så skarp. Og kvaliteten er altid den samme. Ikke det billigste produkt, men det bedste.”

– Morten Nielsen, køkkenchef i kantinen på Alfa Laval.

Mere faste end andre kyllinger

“Den hele kylling fra Chef Club er den bedste. Når de kører på spyddet, er de meget mere faste end andre, vi har prøvet. Kyllingen er kødfuld og strukturen er mere naturlig, hvilket gør, at den bliver hængende meget fint på spyddet.”

– Rasmus Myrfeld, ejer af Pibegrillen.

Vi sparer meget timeløn på produktet

“Chef Clubs 1400 grams kylling er den eneste kylling, vi anvender i huset. Den svinder næsten ikke ved tilberedning og holder saften i kødet rigtig godt. Vi sparer desuden meget timeløn på, at råvaren er i orden og pænt rengjort. Kyllingen tør op i køleskabet på tre dage, og der er ikke meget optøningssvind. Cirka 1 liter væske efter 10 kyllinger, hvilket er et meget fint resultat.”

– Johnny Kromann, køkkenchef på Klosterkroen.

Specialiseret i kyllingeopdræt siden 1876

Chefs Clubs hele kyllinger produceres hos en familieejet virksomhed i Holland, som siden 1876 har specialiseret sig i kyllingeopdræt- og slagtning. Kyllingerne fodres med gårdens egen foderblanding fra den tilknyttede fodermølle, og de vokser op og slagtes samme sted, hvilket skåner dyrene for lange transporttider.

De nøglehulsmærkede hele kyllinger kan fås i fire størrelser:

Vil du også prøve den hele kylling fra Chefs Club? Vores konsulenter kommer gerne forbi med en gratis vareprøve til dig. Kontakt din lokale konsulent i dag og aftal nærmere!

Er du mere til økologi? I vores ØKO-guide kan du læse om vores økologiske hele kyllinger, som går frit omkring i det italienske bjerglandskab.