Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Hot wings – nem og lækker delemad til dine gæster

Har du hot wings på menukortet? Hvis ikke, så burde du måske overveje det. Læs her hvorfor!

Hygge omkring en tallerken hot wings

Med dets sprøde skind og saftige kød er hot wings ikke blot en crowdpleaser. De lækre vinger passer også perfekt ind i den voksende trend om delemad.

I disse dage vil familier og venner gerne nyde god mad i hinandens selskab. De vil gerne dele dejlige madoplevelser med hinanden. Og fingermad som fx hot wings er især oplagt til dette, da det er en sjov, intim og hyggelig måde at dele mad på.

Servietter, tak!

Serverer du en tallerken hot wings sammen med kolde drikke og en god stak servietter, kan du derfor være sikker på, at dine gæster får nogle gode stunder sammen i din restaurant. Ikke mindst i disse sensommertider, hvor vejret fortsætter med at være lunt ind i efteråret.

Du kan servere vingerne, som du har lyst til. På en tallerken med grønsagsstænger og en hjemmelavet dip. Eller i en snackkurv med pommes frites og mayo. Det er helt op til dig!

Hvilke vinger skal du vælge?

Har du brug for hot wings af høj kvalitet, og som er nemme og hurtige at servere, kan vi blandt andet anbefale vores grillede hot wings (30-40g) fra Top Table. Varm dem i ovnen, frituren eller på grillen, og de er klar til servering.

Er du mere på udkig efter knap-så-hotte kyllingevinger? Så kan vores grillede BBQ wings (30-40g) også være værd at kigge nærmere på. Og vil du imponere dine gæster med nogle ekstra store og smagfulde vinger, skal du uden tvivl prøve de populære Smoky BBQ wings XL (40-60g)!

Kontakt én af vores konsulenter i dag og hør mere om dine muligheder!