Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Hvorfor sunde fjerkræretter giver produktive kantinegæster

Kantinemad skal ikke kun smage godt. Det skal også bidrage til sunde og produktive medarbejdere.

Det stiller krav til kantinepersonalet, som skal sørge for, at medarbejderne går glade og veltilfredse fra bordet, samtidig med at produktiviteten holdes oppe og sygefraværet nede.

Vi ser her nærmere på, hvordan sunde fjerkræretter kan være med til at give både tilfredse og produktive kantinegæster.

Opskriften på produktive medarbejdere

Når det kommer til produktive medarbejdere, er sund og næringsrig kantinemad en vigtig ingrediens. Men det er ikke den eneste.

Glade medarbejdere er typisk også produktive medarbejdere. Og hvis der er noget, der kan skabe glæde, så er det god mad. Derfor giver en kantinemenu bestående af broccolifritter, tofu og skyrdressing ikke nødvendigvis glade og produktive medarbejdere.

Kantinen er for mange et frirum i en travl hverdag. Et sted, hvor man kan nyde et godt måltid, inden arbejdet kalder på ny. Og ikke alle finder lige stor nydelse ved udelukkende sund mad.

Det handler derfor om at finde en balancegang mellem mad, der både er sundt og lækkert.

Fjerkræ som det sunde og lækre kødvalg

Her kommer fjerkræ ind i billedet. For udover at kantinemenuen ifølge Fødevarestyrelsen gerne skal bestå af et varieret og spændende udvalg af grøntsager, fuldkorn og fisk, skal der helst også være kød på menuen, hvis størstedelen af kantinegæsterne skal tilfredsstilles.

Og ved at vælge magre kødprodukter som fx kylling kan du tilfredsstille medarbejdernes trang til kød, samtidig med at de får næringsfordelene ved at spise kylling.

Kylling har nemlig et lavt fedtindhold og er rig på proteiner, vitaminer og mineraler. Og kombineret med kyllingens popularitet og mange serveringsmuligheder kan du være sikker på, at dine gæster går både glade og produktive fra kantinen.

Sæt det sunde fjerkræ på menuen

Hos Euro Poultry har vi et bredt og dybt udvalg af både rå og færdigtilberedte fjerkræprodukter. Og mange af produkterne er nøglehulsmærkede, så du nemt kan træffe det sunde valg til din kantine.

Har du brug for færdigtilberedte fjerkræprodukter, som er nemme og hurtige at servere, kan du finde det i vores Top Table-katalog. Er du mere interesseret i rå fjerkræprodukter, som du kan give din egen unikke signatur, kan du med fordel tage et kig i vores Chefs Club-katalog.

Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter, hvis du har brug for inspiration eller rådgivning til din menu!

Læs også: Kyllingelasagne med spinat – nem, cremet og ”sund” opskrift til kantinen