Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Kyllingebryst i fad med æbler, jordskokker og frisk pasta

Fadretter er en god måde at lave mad på, hvis man skal servere for mange gæster.

Her får du en opskrift på en lækker fadret med kylling, som både smager fantastisk og ser æstetisk flot ud. Og så er det faktisk lige til at gå til.

Sammen med lime og koriander har vi sprødstegt kyllingebrystfileter med skind på en pande. Og så har vi bagt dem færdige i ovnen sammen med frisk pasta, æbler og jordskokker. Slutteligt har vi pyntet retten med karse og rød basilikum.

Se hele ingredienslisten og få vores trin-for-trin guide herunder.

Det skal du bruge (10 personer):

Sådan gør du:

  1. Knus korianderfrøene og riv skallen af lime, rør det sammen med olie og marinér kyllingebrysterne heri.
  2. Vend durummel og æg sammen, kør det på en røremaskine eller ælt det til en fast masse med hænderne. Hvis dejen er for tør, tilsæt lidt vand, og omvendt mel hvis den er for våd. Kør pastaen igennem en pastamaskine, 2 gange på hvert niveau. Alternativt kan du købe en færdiglavet pasta.
  3. Skær jordskokkerne og æblerne i tern, steg først jordskokkerne møre i smør, og tilsæt så æblerne til sidst.
  4. Kog pastaen og vend æbler og jordskokkerne sammen med. Smag til med salt, peber og citron.
  5. Steg kyllingebrysterne på en pande med skindsiden nedad og bag dem færdige i ovnen.
  6. Anret det hele med karse og rød basilikum, eller andre urter.

Tip: Rist korianderfrøene af på en pande. Det giver mere smag!

Giv dine fadretter ekstra saft og smag med kyllingebryst med skind

I denne opskrift har vi valgt at anvende kyllingebrystfileter, hvor skindet sidder på. Skindet er nemlig er godt til at holde på kødets saft og sørger også for, at smagen udvikles kraftigere under tilberedning. Og så giver det sprøde skind en god kontrast til det saftige kød, hvilket skaber en dejlig spiseoplevelse.

Hvis du er på udkig efter rå kyllingebrystfileter med skind, kan vi varmt anbefale vores kyllingebryst med skind fra Chefs Club. Her får du en 100 % filet med skind uden tilsat lage og dermed den autentiske smag af kylling.

Læs mere om vores kyllingebryst med skind fra Chefs Club – og bestil hjem til dit professionelle køkken allerede i dag!