Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Poke Bowl – den nye og sunde måltidstrend

Poke Bowl er en ny og sund måltidsbølge, som i øjeblikket skyller ind over de europæiske køkkener.

Konceptet stammer fra Hawaii og går kort fortalt ud på at anrette et sundt og farverigt måltid i en skål.

Det hawaiianske “poké’ kan oversættes til ’at skære i stykker’, og det er præcis, hvad en Poke Bowl er: en skål med sunde, smagfulde og farverige ingredienser, skåret ud i mundrette bidder – lige til at stikke en gaffel igennem!

Ingredienserne i en Poke Bowl

Pointen med en Poke Bowl er, at dine gæster får et lækkert og næringsrigt måltid bestående af både proteiner, kulhydrater, vitaminer, mineraler og fedt. Serveret i én og samme skål. Derfor består en Poke Bowl typisk af følgende:

  • Ris eller nudler
  • Kød
  • Grøntsager
  • Frugt
  • Dressing eller sauce

Det fantastiske ved Poke Bowls er, at der er frit spillerum inden for de forskellige typer madvarer. Du kan med andre ord slippe kreativiteten løs og komponere dine helt egne smagfulde og æstetiske Poke Bowls – skræddersyet til dit køkken og dine gæster.

Kylling som proteinkilde

Oprindeligt set har fisk udgjort kødvalget og proteinkilden i de hawaiianske Poke Bowls. Men vi ser en stigende tendens til, at nyfortolkninger med kylling bliver mere og mere populære.

Det skyldes først og fremmest den gode og saftige smag, som kyllingen tilbyder til skålens samlede spiseoplevelse. Og så er kylling et magert kødprotein med mange gode vitaminer og mineraler.

I vores Top Table-sortiment tilbyder vi dig et bredt og dybt udvalg af serveringsklare kyllingeprodukter, som passer perfekt til Poke Bowls.

Prøv fx vores nye buttermilk panerede kyllingestrimler, som både tilføjer smag, umami og sprødhed til din Poke Bowl. Og så bidrager de små, gyldenbrune kyllingestrimler også til skålens æstetiske udtryk.

En oplagt ingrediens til din Poke Bowl, som med garanti vil få dine gæster til at sige: ”Mahalo!”

Læs også: Vil du servere mere fjerkræ i din café? Her er 6 gode tips!