Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Populære kyllingeprodukter – opdrættet uden brug af antibiotika

Er du blevet spurgt, om dine retter er fri for antibotika? 

Hvis ikke, så kan du nok snart forvente at få spørgsmålet fra flere af dine gæster.

Brugen af antibiotika i mad er nemlig blevet det store tema verden over. Undersøgelser og eksperter peger på, at hvis brugen af antibiotika i produktionen af fødevarer ikke snart reduceres, så risikerer vi mennesker at udvikle bakterier, som er resistente over for antibiotika. Og det har skabt stor bekymring blandt forbrugerne.

Vidste du, at World Health Organization har identificeret antibiotikaresistens som et højt prioriteret folkesundhedsproblem? Og at over 60% af forbrugerne er bekymrede for brugen af antibiotika i kødprodukter?

 

Opdrættet uden brug af antibiotika

Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde dig to nye Top Table-produkter, som er opdrættet uden brug af antibiotika. Produkterne har det officielle ”Raised Without Antibiotics”-mærke, som er det mærke, forbrugerne navigerer efter, når de er i supermarkedet eller ude at spise.

Dermed får du mulighed for at bidrage til reduceringen af antibiotika, mens du samtidig kan markedsføre det over for dine gæster. Det gør store restaurantkæder som Subway og Burger King allerede, og samme tendens ses med almindelige restauranter, hoteller, kantiner, skoler og hospitaler.

To kyllingeprodukter – mange anvendelsesmuligheder!

Det er vores i forvejen populære grillede kyllingeskiver, 5mm og grillede kyllingetern, krydret, som vi nu kan tilbyde i en ”Raised Without Antibiotics”-udgave.

  • Grillede kyllingetern – krydret, 13 mm (1023931)
  • Grillet kyllingebrystfilet i skiver, 5 mm (1015911)

Dermed får du to RWA-kyllingeprodukter af høj kvalitet, som du kan anvende i mange forskellige retter. Alt fra sandwich, pizza og wraps til pita, suppe og salater. På den måde kan du også promovere dine retter i flere sammenhænge over for den voksende gruppe af sundhedsbevidste forbrugere.

Du kan med andre ord hjælpe med at reducere brugen af antibiotika på verdensplan – og samtidig bidrage til din egen forretning!

Vidste du, at den øgede bevidsthed og efterspørgsel efter gennemsigtighed har resulteret i en vækst på 14,6% inden for antibiotikafri-mærkede produkter?

 

Vil du prøve de nye Raised Without Antibiotics-produkter fra Top Table? Kontakt din lokale konsulent allerede i dag!

Har du spørgsmål vedrørende Raised Without Antibiotics, og hvorfor det er vigtigt? Vi har forsøgt at give svar på de mest stillede spørgsmål angående opdrætning uden antibiotika.