Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Vi har fundet en helt særlig kyllingekebab til dig!

De fleste kan godt lide en god kebab. Men på grund af den stigende miljøbekymring blandt forbrugerne er der risiko for, at flere fravælger kebab lavet på okse og lam på grund af disse kødtypers store CO2-udledning.

Derfor har vi i noget tid undersøgt markedet for at finde den bedste kyllingekebab til dig. Og nu har vi endelig fundet den!

Grillet kyllingekebab – krydret

Vores nye kyllingekebab fra Top Table er lavet på den mest smagfulde udskæring på kyllingen – nemlig lårene. Kødet er marineret med en original krydderiblanding lavet på en helt særlig opskrift. Med hænderne har man sat kødet på spyd, og herefter er kødet blevet grillet og skåret i fine flager. Du skal med andre ord blot varme og servere den smagfulde kyllingekebab i dine retter!

De grillede kebabflager har en fantastisk krydret smag, som giver dig mulighed for at servere en unik kebab, der ikke kan fås andre steder. Servér den lækre kyllingekebab i durum, pita og kebabmix, som topping på dine pizzaer eller på en tallerken med forskelligt tilbehør til, fx stegte kartofler, salat og tzaziki.

Den perfekte ingrediens til både caféer, kantiner og fast food-restauranter, som går op i god smag og en ensartet høj kvalitet!

Vil du prøve den nye grillet kyllingekebab fra Top Table? Kontakt din lokale konsulent allerede i dag!