Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Vil du servere mere fjerkræ? Her er 6 gode tips!

Flere og flere gæster går efter klimavenligt og sundt mad, når de skal ud at spise. Derfor ser vi en stigende tendens til, at mange køkkener ønsker at sætte mere fjerkræ på menuen. 

Men de mangler ofte inspiration til, hvordan de kan gøre det på en spændende og anderledes måde. Vi har derfor lavet 6 gode tips til, hvordan du kan servere mere fjerkræ i dit køkken!

1. Udskift brunchpølser med kyllingespyd

Har du brunch eller morgenmad på menuen? Så er det en oplagt mulighed for dig at servere mere fjerkræ. Udskift de almindelige brunchpølser med stegte mini kyllingespyd og skil dig ud fra mange af dine konkurrenter. De små kyllingespyd er især populære, hvis der også er børn blandt dine gæster!

2. Anvend kalkunbacon i burger og sandwich

Burger og sandwich er en fast bestanddel på de fleste menukort. Og hvis det også er tilfældet for dig, kan du overveje at erstatte den almindelig svinebacon i dine burgere og sandwichs med kalkunbacon. Det er sprødt og smagfuldt, og så er det sundere end almindelig bacon!

Tip: Kalkunbacon kan også bruges til brunchen eller i en spaghetti carbonara. I vores Top Table-sortiment finder du forskellige varianter af kalkunbacon, som er stegt eller grillet på forhånd, så de blot skal varmes i dine retter.

 

3. Lav en lækker snackkurv

Snacks er også tit at finde på menukortet. Og netop denne kategori giver dig mange muligheder for at sætte kylling på menuen. Lav din helt egen snackkurv med spændende og smagfulde kyllingeprodukter. Og servér med forskellige slags dyppelse til, som fx humus og sweet chili sauce.

Tip: Anvend disse tre serveringsklare produkter til din snackkurv: buttermilk panereret kyllingestrimler, stegte kyllingespyd og grillede BBQ-wings. Mere lækkert bliver det ikke!

 

4. Giv salaterne et moderne twist af kylling

Salater er også en god måde at servere mere kylling på, da det bidrager med umami-smag. Og du behøver ikke lade dig begrænse til kun én slags salat med kylling. Tag nogle af vores lidt anderledes kyllingeprodukter fra Top Table og opkald din salater efter dem.

Tip: Eksempelvis kan vores tex-mex kyllingeskiver bruges til en ”Mexi Salad” og vores sprøde southern fried panerede inderfileter kan laves om til en ”Crispy South Salad”. Kun fantasien sætter grænser!

 

5. Tapas med kylling

Tapas er som regel også en vinder på menukortet. Og den populære spanske specialitet giver dig mange muligheder for at servere mere kylling. Vi har lavet 14 forslag til nemme og velsmagende tapasretter med kylling, som måske kan give lidt inspiration til dit køkken!

6. Trendy poké bowls

Poké bowls er en ny sund måltidsbølge, som du med fordel kan hoppe med på. Konceptet, som stammer fra Hawaii, går kort fortalt ud på at anrette et sundt og farverigt måltid i en skål. Gerne bestående af både kulhydrater, vitaminer, mineraler, fedt og proteiner. Og her er kylling en oplagt ingrediens, da det er magert kødprotein med mange gode vitaminer og mineraler!

Tip: I vores Top Table-sortiment får du et bredt og dybt udvalg af serveringsklare kyllingeprodukter, som passer perfekt til poké bowls. Fx de håndgrillede yakitori spyd, som fås med både satay, soja, chili og BBQ marinade.

 

Det var vores 6 tips til, hvordan du kan sætte mere kylling på menuen. Husk, vores konsulenter står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for inspiration eller rådgivning til din menu. Kontakt dem i dag!