Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×

Wild West BBQ paneret kyllingebryst i strimler, 25-45g

Navnet er Wild West BBQ. Berygtet for sin autentiske BBQ-smag med den dejlige blanding af sødme og varme. Selvom den er sprød uden på, er den stadig saftig indvendig, og sammen med den søde og krydrede smag skaber denne tekstur en fantastisk spiseoplevelse, som får folk til at rejse langvejs fra!

I Amerika er alt større, og Wild West BBQ er ingen undtagelse. Den er lavet på hele kyllingefileter, som er skåret i lange strimler og herefter paneret med BBQ. Kun de færreste kan derfor måle sig med Wild West BBQ’s smag, kvalitet og størrelse, så du kan være sikker på, at selv de mest lovløse vender trofast tilbage efter mere.

I en tid hvor det amerikanske køkken trender over hele verden, er den nye Wild West BBQ det perfekte produkt at have i hylsteret. Med den kan du håndhæve loven og opretholde orden, når populære madtrends som BBQ, Fried Chicken og Gourmet Fast Food lægger vejen forbi din by.

Den sprøde og lækre Wild West BBQ tilbyder dig desuden mange serveringsmuligheder. Perfekt til både burger, sandwich, wraps, tapas og ikke mindst som snacking eller ”chicken fries”. Smagen er faktisk så god, at den kan serveres helt uden dyppelse til. Og selvom produktet er skåret, krydret, paneret og tilberedt på forhånd, og du selv blot skal varme det, så ser det stadig hjemmelavet ud, når du serverer det i dine retter.

Så inviter dine gæster med til det Vilde Vesten med de nye lækre Wild West BBQ Kyllingestrimler fra Top Table!

Opskrift med Wild West BBQ: Late noon, early night snack

 

Ingredienser:

Cheddarcreme:

  • 200 g revet cheddarost
  • Ca. 2 dl mælk
  • 25 g smør
  • 2 spsk mælk
  • ½ chili eller tørret chiliflager
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprika

Kylling:

  • Wild West BBQ strimler (1025151)

Fremgangsmåde:

  1. Smelt langsomt smør i en gryde sammen med chili, hvidløg, paprika og salt.
  2. Rør herefter med et piskeris, imens du tilføjer mel, således at der ikke er nogen klumper at finde i smørbollen.
  3. Tilsæt nu mælk, imens du stadig rører i gryden.
  4. Tilsæt cheddarcremen og rør indtil osten er helt smeltet, hvorefter du smager dippen til.
  5. Hvis du synes cheddarcremen er blevet for tyk, tilføjer du en anelse mere mælk.
  6. Cheddardippen serveres straks herefter, da den hurtigt falder i temperatur, og bliver fast i konsistensen.

Vil du prøve de nye Wild West BBQ strimler Top Table? Kontakt din lokale konsulent allerede i dag!